Elokuvasalien pyörätuolipaikat ja saavutettavuus

Alla on tietoja festivaalisalien pyörätuolipaikoista. Lisätietoja saavutettavuudesta löydät teattereiden omilta sivuilta, linkit löytyvät alta.

Myös pyörätuolipaikalle voi ostaa lipun netin kautta. Huomaathan, että pyörätuolipaikalla ei ole istuinta. Mikäli käytät pyörätuolia, mutta haluat istua näytöksen aikana salin penkillä, valitse peruslippu.

Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Jos ostat lippusi netistä, voit varata lipun avustajalle lipunmyynnin sähköpostin tai puhelinnumeron kautta. Varaathan avustajalipun ajoissa, festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen.

Lisätiedot ja avustajalippuvaraukset: tickets (at) docpoint.info / 046 653 7583
Puhelinnumero palvelee 22.1. alkaen ma–pe klo 12–18, festivaalin ajan päivittäin klo 10–21.

Andorra
2 pyörätuolipaikkaa
Elokuvasali sijaitsee Corona-baarin alakerrassa, alakertaan pääsee pyörätuolihissillä. Salissa on muutama porras, joiden yli pyörätuoli täytyy nostaa. Salin portaiden takia Andorra ei valitettavasti sovellu sähköpyörätuolin käyttäjille.

Dubrovnik
Tila sijaitsee Corona-baarin alakerrassa, alakertaan pääsee pyörätuolihissillä. Dubrovnikissa ei ole kiinteitä penkkejä, joten pyörätuolipaikkoja on joustavasti.

Kiasma-teatteri
4 pyörätuolipaikkaa
esteetön
http://www.kiasma.fi/tule-meille/saavutettavuus/

Kinopalatsi
2 pyörätuolipaikkaa saleissa 1 & 2
1 pyörätuolipaikka saleissa 6, 7 ja 8
Kinopalatsin salit sijaitsevat eri kerroksissa, kerrosten välillä pääsee liikkumaan hisseillä. Pyydäthän tarvittaessa apua Finnkinon henkilökunnalta.

Elokuvasali (Korjaamo)
2 pyörätuolipaikkaa
Salissa on pieni kynnys, mutta saavutettavissa

Kulmasali (Korjaamo)
2 pyörätuolipaikkaa
Salissa on pieni kynnys, mutta saavutettavissa

Orion
2 pyörätuolipaikkaa
Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin parvella, jonne pääsee siirrettävän luiskan avulla. Valitettavasti luiskaa ei voi käyttää sähköisellä pyörätuolilla (luiska ei kestä painoa). Olethan ystävällisesti yhteydessä etukäteen vahtimestareihin sähköpostitse (orion@kavi.fi) tai puhelimitse (p. 0295 338 131, elokuvateatterin aukioloaikoina). Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.
https://kavi.fi/fi/ohjelmisto/esityspaikat/esteettomyys

Savoy-teatteri
4 pyörätuolipaikkaa
Esteetön
http://www.savoyteatteri.fi/fi/yhteystiedot#Saavutettavuus