Elokuvan ilmoittaminen

Elokuvien ilmoittaminen 17. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalille on päättynyt ja ohjelmisto julkaistaan 4.1.2018.

Kiitämme kaikkia elokuvantekijöitä, tuotantoyhtiöitä ja levittäjiä, jotka lähettivät elokuvansa mukaan Kotimaiseen sarjaan, sekä Uusin silmin -oppilastyösarjaan! Valittujen elokuvien tekijöihin ollaan oltu erikseen yhteydessä.

KOTIMAISEN ESITYSSARJAN VALINNAT

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin kotimainen esityssarja esittää vuoden merkittävimmät suomalaiset dokumenttielokuvat ja niiden tekijät sekä tuo elokuvat yleisön ja median tietoisuuteen. Kotimaisen esityssarjan elokuvat valitsee vuosittain vaihtuva raati, jonka puheenjohtajana toimii festivaalin taiteellinen johtaja. Kotimaisten “Uusin silmin – New Finnish Visions” -opiskelijatöiden sarjan valitsee sitä varten nimetty raati.

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET

Festivaali esittää ainoastaan dokumenttielokuvia. Valinnoissa painotetaan luovaa ja elokuvallista toteutusta. Tv-ohjelmat, esittelyvideot, musiikkivideot, mainostuotannot ja opetusohjelmat jätetään käsittelemättä. Viralliseen kotimaiseen esityssarjaan valitaan vain kotimaisia ensi-iltoja.
LUE SÄÄNNÖT TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN

Kaksivaiheinen ilmoittautuminen vuoden 2018 festivaalille oli käynnissä 2.5.2017-2.10.2017.  Ilmoittautuminen tapahtui Reelport-palvelun kautta (www.reelport.com). DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalilla ei ole avointa hakua kansainvälisten esityssarjojen osalta.

Lisätiedot:
Emilia Linnankoski
Tuotantokoordinaattori
emilia.linnankoski (at) docpoint.info
Tel. 010 501 5776