Ohjelmisto

Erätauko ilmastonmuutoksesta politiikan välineenä

Keskustele yhteiskunnasta rakentavasti – ja INNOSTU siitä!

ERÄTAUKO ILMASTONMUUTOKSESTA POLITIIKAN VÄLINEENÄ

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali esittää elokuvan Guardians of the Earth, jossa seurataan, millaista keskustelua käytiin korkeimmalla tasolla Pariisin ilmastokokouksen kulisseissa. Millaista tulevaisuutta poliitikot ajavat ja kuka pisti vastaan?

Kutsumme juuri Sinut mukaan keskustelemaan siitä, miten ilmastonmuutos näkyy jokapäiväisessä elämässä ja pohtimaan, millaista politiikkaa ilmastonmuutoksella tehdään.

Miten keskustelu ilmastonmuutoksesta on muuttanut Sinun elämääsi? Miten uskot sen vaikuttavan tulevaisuudessa harrastuksiisi, lähiympäristöösi ja asumiseesi? Jääkö auto tulevaisuudessa talliin ja mökkitontti veden alle? Vaikuttavatko tekosi oikeasti ilmastonmuutoksen hillitsemisessä? Onko kansainvälisen ilmastopolitiikan moottorina aito huoli tulevaisuudesta?

Keskustelun tavoitteena on muodostaa syvempi ymmärrys siitä, kuinka ilmastoa käytetään poliitiikan teon välineenä.

Tule jakamaan omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi ja oppimaan tuntemattomilta! Ohjatuissa ryhmäkeskusteluissa pääset kokeilemaan, miten innostavaa aidosti dialoginen keskustelu uusien ihmisten kanssa on. Jotta viestit saadaan vietyä sinne, missä päätöksiä tehdään, saat keskustelukumppaniksi myös asiantuntijoita ja päättäjiä. Löydättekö yhdessä uusia näkökulmia aiheeseen?

Erätauko järjestetään tiistaina 30.1.2018 klo 19–21.30 Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11, Helsinki).

Ilmoittaudu mukaan keskustelijaksi klikkaamalla tästä.
Mukaan mahtuu nopeimmat 40 henkeä. Varaathan paikkasi keskusteluun maanantaihin 29.1.2018 mennessä.

Keskusteluun liittyvä Guardians of the Earth -elokuvan näytösajat festivaalilla:
Andorra, ti 30.1. klo 17.30
Kinopalatsi 1, ma 29.1. klo 19.45
Korjaamon elokuvasali, pe 2.2. klo 20.45

Keskusteluun osallistuminen ei edellytä elokuvan katsomista ennalta, mutta elokuvan kautta pääset helpommin sisään aiheeseen.

Erätauko on Sitran kehittämä uusi tapa käydä rakentavaa keskustelua ja luoda syvempää ymmärrystä. Lue lisää Erätauosta DocPointissa »